Refugee Health Journey

Asistență medicală, servicii medicale cu moașa, servicii de sănătate reproductivă, contracepție, vaccinare, consiliere psihologică și suport.

Proiect derulat în parteneriat cu CORE, dedicat îmbunătățirii accesului la îngrijire medicală și la servicii de sănătate.

Furnizăm asistență medicală, servicii medicale cu moașa, servicii de sănătate reproductivă, contracepție, vaccinare, consiliere psihologică și suport și avem patru obiective principale:

  • Îmbunătățirea accesului la îngrijire medicală prin furnizarea de servicii medicale, investigații, analize, produse contraceptive
  • Integrarea refugiaților și sprijin pentru a accesa sistemul de sănătate și servicii sociale
  • Promovarea unei vieți sănătoase prin educație în domeniul sănătății reproductive și servicii de prevenire a bolilor în rândul femeilor și adolescentelor
  • Sprijinirea și consilierea persoanelor vulnerabile, mame singure, victime ale violenței domestice şi ale violenței de gen, copii cu dizabilități.

Avem disponibil un Call center de sprijin pentru femeile refugiate din Ucraina - +40 724 772 211 - la care putem oferi sprijin rapid persoanelor care au nevoie de asistență medicală dedicată sănătății reproductive, suport pentru victimele violenței de gen, traduceri și programări.

Cu ajutorul colegelor noastre vorbitoare de ucraineană, engleză și rusă, preluăm cazurile și ajutăm femeile să primească servicii specializate complete. Totodată, oferim acces la servicii de sănătatea reproducerii și pentru femeile vulnerabile din România.

Asociația Moașelor Independente
CUI 31853156
Înregistrată cu nr. 1578/A/2013
Punct de lucru: str. Marcel Iancu 11
București, Sector 2
Sediu: str. Victoriei 16, camera 046, Maternitatea Buzău, jud. Buzău
Drepturi de autor © 2023 Asociația Moașelor Independente. Toate drepturile rezervate.
ro_RORO