Despre noi

Asociația Moașelor Independente (AMI) este o organizație non-profit care, de 10 ani, își desfășoară activitatea în sprijinul femeilor, mamelor, copiilor și familiilor din România.
Furnizăm servicii de sănătate pentru gravide, mame și nou-născuți, servicii medicale și navigare în sistemul medical pentru persoane vulnerabile și refugiate, precum și acțiuni pentru protejarea drepturilor femeilor la sănătate reproductivă și pentru prevenirea și combaterea violenței sexuale și de gen.
În prezent, la Asociația Moașelor Independente oferim lunar servicii și activități pentru peste 5.000 de beneficiari, în principal acces la servicii medicale, navigare în sistemul de sănătate, traducere, pentru femei și copii din categorii vulnerabile, inclusiv refugiați, activități diverse pentru copii și adolescenți ucraineni, dar și traininguri pentru personalul medical, cu scopul de a realiza o mai bună conectare a nivelurilor de îngrijire între ele și de a furniza servicii medicale complete, sigure și echitabile, conform celor mai bune practici internaționale și recomandărilor bazate pe dovezi.
Totodată, echipa AMI gestionează proiecte diverse, de la servicii de sănătate pentru gravide, mame și nou-născuți, servicii medicale și navigare în sistemul medical pentru persoane vulnerabile și refugiate, call center dedicat serviciilor de sănătate, precum și proiecte de advocacy pentru protejarea drepturilor femeilor la sănătate sexuală, reproductivă și prevenirea violenței sexuale și de gen pentru adolescenți și femei.
Ca parte din organizațiile internaționale European Midwives Association (EMA) și International Confederation of Midwives (ICM), avem misiunea de a reforma și consolida profesia de moașă în România.
Ajutorul nostru, al tuturor, în orice formă, înseamnă o diferență reală în viața femeilor și copiilor din categorii vulnerabile și momente minunate de solidaritate și compasiune. Este important să continuăm să ne unim eforturile pentru că astfel reușim să îmbunătățim viețile multor persoane și să le șansa pentru un viitor mai bun.

Fiecare gest și ajutor contează. Donează și tu sau redirecționează impozitul pe venit.
Asociația Moașelor Independente
CUI 31853156
Înregistrată cu nr. 1578/A/2013
Punct de lucru: str. Marcel Iancu 11
București, Sector 2
Sediu: str. Victoriei 16, camera 046, Maternitatea Buzău, jud. Buzău
Drepturi de autor © 2023 Asociația Moașelor Independente. Toate drepturile rezervate.
ro_RORO