Naște Cum Simți - Curs Complet de Educație Prenatală

Cursul te pregătește pentru naștere într-un mod interactiv, personalizat.

Informații sigure,
actualizate permanent
şi bazate pe dovezi.

Program testat cu succes
de peste 6.000 de părinți.
Înscrie-te și tu!

Management de caz
Managementul de caz medical este un proces colaborativ care facilitează accesul la îngrijire medicală al pacienților. Presupune conectarea pacienților cu furnizorii de servicii medicale, elaborarea planurilor de tratament și îngrijire și asigurarea respectării acestora.

Grup de sprijin și informare pentru mame și gravide

Un loc sigur și prietenos pentru proaspetele mame și gravide care doresc să-și împărtășească experiențele și să primească sprijin și informații utile pentru a face față cu mai multă încredere provocărilor pe care le presupune perioada sarcinii și cea post-natală.


Înscrie-te acum și află informații bazate pe dovezi și pe cele mai bune practici privind alăptarea, îngrijirea și purtarea bebelușului, dar și nevoile și recuperarea mamei după naștere.

Servicii cu moașa

Serviciile cu moașa includ consilierea adolescenților pentru sănătatea relațiilor și prevenirea abuzurilor și a violenței de gen, consiliere pentru planificare familială (femei, cupluri), monitorizarea sarcinii, monitorizarea lăuzei și a nou-născutului, consiliere privind alăptarea, educație prenatală și postnatală, educație sexuală și pentru sănătatea reproducerii pentru tineri și advocacy pentru fete și femei în privința drepturilor sexuale și reproductive și a prevenirii violenței de gen.

Yoga și Pilates

Sesiuni de Pilates și Yoga perfecte pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate și echilibrul fizic și mental. Ședințe susținute de traineri cu experiență pe diferite programe generale sau personalizate, inclusiv pentru gravide, pentru eliminarea durerilor de spate sau pentru începători și copii. Alege sesiunea care ți se potrivește.
Asociația Moașelor Independente
CUI 31853156
Înregistrată cu nr. 1578/A/2013
Punct de lucru: str. Marcel Iancu 11
București, Sector 2
Sediu: str. Victoriei 16, camera 046, Maternitatea Buzău, jud. Buzău
Drepturi de autor © 2023 Asociația Moașelor Independente. Toate drepturile rezervate.
ro_RORO