CuddleCot - „Mame fără flori”

Spații de doliu și suport pentru mamele care au născut un copil care nu a supraviețuit. Am adus primele unități CuddleCot™ în România pentru ca părinții care au pierdut un copil la naștere să își poată lua rămas bun așa cum simt, cum au nevoie.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea mamelor care și-au pierdut copilul la naștere, dar putem oferi un spațiu în care să fie ascultate și susținute.

Împreună cu Asociația Zi de Bine, am amenajat la maternitățile din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia, respectiv Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino” din București spații de doliu și suport pentru mamele care și-au pierdut copilul în timpul sarcinii sau la naștere.  Totodată, am adus în cele două spitale primele unități CuddleCot™ din România, pentru ca părinții care au pierdut un copil la naștere să își poată lua rămas bun așa cum simt, cum au nevoie.

Trebuie să știm cum să le fim alături mamelor care și-au pierdut copilul și să le oferim suportul și îngrijirea de care au nevoie în astfel de momente devastatoare. 


CuddleCot este un landou prevăzut cu un dispozitiv de răcire, astfel încât copilul fără viață să poată fi păstrat în condiții corecte pentru astfel de situații. Dispozitivul este folosit în majoritatea spitalelor din Marea Britanie, în țări din Europa, Australia sau SUA.

Asociația Moașelor Independente
CUI 31853156
Înregistrată cu nr. 1578/A/2013
Punct de lucru: str. Marcel Iancu 11
București, Sector 2
Sediu: str. Victoriei 16, camera 046, Maternitatea Buzău, jud. Buzău
Drepturi de autor © 2023 Asociația Moașelor Independente. Toate drepturile rezervate.
ro_RORO