Chestionar despre experiența nașterii

Acest chestionar face parte dintr-o cercetare inițiată de Asociația Moașelor Independente din România care își propune, în principal, identificarea percepției femeilor despre experiența legată de îngrijirea din perioada de sarcină și naștere în clinicile și spitalele din România.

Chestionarul se adresează femeilor care au născut cel puțin o dată în ultimii 5 ani (2018 - 2023). Chestionarul este anonim, informațiile culese și prelucrate fiind folosite exclusiv în scopuri de cercetare. Pe baza rezultatelor obținute, vor fi formulate o serie de sugestii pentru îmbunătățirea accesului și serviciilor de sănătate în sarcină și la naștere în România. Raportul de cercetare va fi disponibil pe site-ul Asociației Moașelor Independente (www.moasele.ro).

Completarea durează 10 - 15 minute. Dacă nu vă simțiți confortabilă cu anumite întrebări, vă puteți retrage în orice moment din acest demers. Completarea chestionarului înseamnă că sunteți de acord cu includerea răspunsurilor dumneavoastră în acest studiu.

Vă rugăm să transmiteți chestionarul și către alte femei pe care le cunoașteți care au avut o naștere în ultimii 5 ani. Mulțumim!

UPDATE: Vă mulțumim pentru participarea la chestionarul nostru!
Chestionarul a fost închis deoarece am primit un număr optim de răspunsuri de la o gamă largă de respondenți pentru a obține rezultate statistice relevante.
În prezent, analizăm datele colectate și vom reveni aici cu rezultatele.

Dacă ați născut cu mai mult de 5 ani în urmă și doriți să relatați experiența pozitivă sau negativă din timpul sarcinii și de la naștere sau să ne transmiteți ceva, o puteți face în secțiunea de comentarii de mai jos.

Editori chestionar: Melania Tudose, Carmen Radu și Irina Mateescu

Proiectul „Maternitate în Siguranță - Servicii de îngrijire sigure, universale, gratuite, accesibile, nediscriminatorii, furnizate cu respect pentru toate femeile care își doresc să devină mame” (Safe Motherhood - Safe, universal, free, accessible, accessible, non-discriminatory care provided with respect for all women who want to become mothers) este implementat de Asociația Moașelor Independente, cu sprijinul Netherlands Helsinki Committee (#NHC) în cadrul Programului Catalyst of Change: Protejarea valorilor Uniunii prin sprijinirea unei societăți civile reziliente, implicate și vocale pentru promovarea drepturilor femeilor, a justiției de mediu și a luptei împotriva corupției în Europa de Est și de Sud.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Asociația Moașelor Independente
  CUI 31853156
  Înregistrată cu nr. 1578/A/2013
  Sediu: str. Victoriei 16, camera 046, Maternitatea Buzău, jud. Buzău
  Punct de lucru: str. Marcel Iancu 11
  București, Sector 2
  Drepturi de autor © 2024 Asociația Moașelor Independente. Toate drepturile rezervate.
  ro_RORO